Další výhody pMachine s postupujícím časem

Nemyslel jsem, že některé funkce pMachine použiji.  Ale s postupujícím časem zjišťuji, že je přece jenom využívám. pMachine totiž umožňuje i některé pokročilejší funkce, které ve většině publikačních systémů chybí. Je to například publikování již napsaných příspěvků v budoucím čase. (Proto má taky většina příspěvků na těchto stránkách časovou pečeť udávanou v půlhodinách a hodinách.) Nemusí vás tedy trápit, že zrovna něco děláte a jste zaneprázdněni, nebo že prostě jenom nejste u počítače. pMachine se o zveřejnění postará sám.
Mnohem užitečnější funkce je ale Zákaz IP adres. Umožňuje blokovat přístup návštěvníků na stránky weblogu, například ke komentářům, podle IP adres, ze kterých přicházejí. K IP adresám má totiž administrátor přístup uvnitř systému.
Vlatně mi teď chybí pouze jediná funkce, kterou bych chtěl, a to je zasílání příspěvků do systému pomocí e-mailu. Třeba se toho dočkám v některé z dalších verzí. Tak jsem tímto příspěvkem odpověděl na některé z dotazů, které mi přišly e-mailem a snad i vyřešil, co vyřešit jsem chtěl.

Můžete zanechat komentář: