Knihotoč

Rozjezd pěkné akce zvané Knihotoč, můžeme sledovat na stránkách iLiteratury. Cílem je uvést do oběhu knihy. Na iliteratuře najdete více podrobností. A po oficiálním zahájení, zítra večer, i podklady pro samolepku, kterou můžete sami označit knihu, kterou se rozhodnete uvést do oběhu.

Seznam knih: http://www.iliteratura.cz/clanek.asp?polozkaID=15281
Novinky: http://www.iliteratura.cz/clanek.asp?polozkaID=15283

5 názorů na “Knihotoč”

  1. Já jsem moc zvědavý na tu p2p knihovnu, kterou programuje Marigold a jeho kolegové. Sice to bude méně akční, ale o to vypečenější 🙂

  2. Je opravdu zajímavé sledovat, jak k nám se zpožděním pronikají různé trendy z anglicky mluvícího Internetu. Weblogy, knihotoč… Na brněnskou variantu se těším. 🙂

  3. Je, na neco podobneho jsem kdysi narazila. Dokonce tam bylo i par knih vypustenych v Praze. Uz jsem zvedava, jak dopadne mistni varianta… :-))

  4. Na mě to je asi až moc dramatický, já bych se mohla zúčastnit jedině coby točokaz…

  5. Mimochodem, já jsem to jen tak prolítla a možná jsem něco přehlídla, ale přesto: když někdo přijde do někam do knihotočivého prostoru, knihovny nebo tak a tam jsou knížky opatřené samolepkou a on je otočí, aniž je zapojen v akci – to se taky počítá, nebo se to nepočítá?:)

Můžete zanechat komentář: