Formuláře pro stránky zdarma

Pokud potřebuje jednorázově formulář pro své stránky a nechce se vám pronikat do jejich tajů nebo váš hosting nemá potřebné parametry, možná vám postačí některé z volně dostupných řešení. Mému kamarádovi pomohlo.
Zcela jistě je podobných služeb nabízejících základní funkčnost zdarma víc, ale uvádím aspoň tři:

Formspring
Wufoo
Zoho Creator

Mým favoritem je Zoho Creator, který je součástí rozsáhlého balíku služeb. Ty daleko předčí v našich končinách přece jenom známější GoogleDokumenty.
Osvědčil se, data z formulářů lze shromažďovat (včetně příloh) a dále s nimi pracovat. prostě pěkná databázová aplikace. Výhodou je, že se pokud vlastníte účet u Googlu nebo Yahoo, tak vám odpadá registrace, můžete se přihlásit stávajícím účtem.

(Pokud čistě náhodou používáte k nějakým účelům ExpressionEngine, pak asi znáte a použijete modul Solspace Freeform, ale to je již přece jen něco jiného.)

1 názor na “Formuláře pro stránky zdarma”

  1. Pavel, mensia rada: v obsahu tvojej stranky mas niektore slova zalinkovane. Bohuzial si navrhol dizajn tak, ze nie su vidiet. Skus to spravit tak, aby linky boli V TEXTE clankov podciarknute. Nie je nevyhnutne, aby to bolo VSADE ale hlavne v obsahu clankov je to dost neprijemne, ked AUTOR textu si mysli, ze linky tam su ale citatel ich nevidi 🙂

    Ak si myslis, ze si ich odlisil FARBOU, tak ja tu odlisnost nevidim.

Můžete zanechat komentář: