RSS agregátor Abilon

Pokud nejste spokojeni s RSS agregátorem FeedReader, který se přece jenom někdy chová k systému nekultivovaně, pak vám doporučuji navštívit stránku http://www.activerefresh.com/ , kde si můžete stáhnout Abilon (freeware).
Výhodou je, že umí importovat i seznam kanálů pro FeedReader
K dispozici je i rozšířenější verze s názvem ActiveRefresh. Umí toho o něco víc, je za peníze.

Doplněno:
S podporou češtiny to není žádná sláva, ale středoevropské kódování pro Windows to polyká.

3 názory na “RSS agregátor Abilon”

  1. Hmm, omluva! Sice se mi něco načetlo, ale je to na nic, seznam českých blogů jsem do toho nedostal. Kódování jsem si všiml. Ale s Win kódováním nemám žádné problémy.
    Takže asi zpátky k FeedReaderu? Nevím. Nějak se mu nelíbí můj systém a žere cca 90% výkonu.

  2. mno v praci som to ozihal, trosku mi vadi indikacia nacitavania feedu (vlastne ziadna okrem sfarbenia – preco sa neda vybrat prehliadac, ktory bude otvarat?

    rozhranie pre blogger mi nefunguje, to kodovanie tiez na niektorych blogoch nefunguje – ale nainstalujem si to aj doma a uvidim ci ho uzijem alebo neprezijem.

    ludia uz nevedia moc robit jednoduche programy a Abilon zacina byt uz kolotoc cimprlatiek, kym feedreader to funkcne minimum 😉

    skusal som aj tu shareware verziu, trosku sa mi zda, ze jej rozsirene moznosti ani moc nestoja za kupenie (dokonca ani za zhanania registracneho cisla).

    result: ak by fungovala podpora pre blogovanie (ta teraz je len akysi nedorobok, prilepok, tak je to super idealny prostriedok.

Můžete zanechat komentář: