5 názorů na “Další tipy ke čtení”

  1. Vieweghovi všichni nehorázně pochlebují… Četla jsem nedávno Vybíjenou (tu novou knížku tedy zatím ne) a je to fakt děsný bulvár, přišlo mi to jako nějaká blogerská kompilace. 🙂

  2. Hmm, všichni mu nepochlebují. 🙂 Vybíjená se mi celkem líbila ( http://recenze.kotrla.com/r096.php ). Poslední jeho kniha už mnohem méně. Mám dojem, že ani Vladimír Novotný z ní nebyl odvázaný. Pokud se nemýlím, tak moje recenze v TyRo teprve vyjde.
    Koukám, že svou stránku recenzí jsem už delší dobu neaktualizoval, budu s tím muset něco podniknout.

  3. Tak uznávám, že moje generace to zrovna není. 😉 A ženské hrdinky jsou ve Vybíjené až nehorázně stereotypní.

  4. Čulíkovy pohledy na literaturu (a tuplem film!) mi přijdou “zajímavé” ve smyslu “když se chci pobavit, můžu se na něj spolehnout, ale musím dávat pozor, abych si neukroutil hlavu”. Brát vážně ho už nedokážu.

  5. Tu novou knížku jsem zatím nečetla. Pouze jakousi povídku loni v letní příloze MfD, která tu knížku trošku předznamenávala, studentka tvůrčího psaní se propadá do bahna bulváru a tak. To bylo trejfe.
    Ale vybíjená se mi po dlouhý době od něj líbila.

    ono si člověk moc nevybere, jestli psát něco úplně vymyšlenýho nebo nevymyšlenýho, rudčenková psala na morek a někdo z toho byl odvázanej, jak je to progres.))

Můžete zanechat komentář: