Život píše filmové scénáře

Přiznám se, že nenáročné hollywoodské komedie mi zpravidla nevadí, a tak jsem svého času shlédl i film Něco na té Mary je. Žádní intelektuální špička. Jasně… Snad si někdo vzpomenete na situaci, kdy hlavní hrdina očekává vytouženou dívku, se kterou má absolvovat rande. A aby nebyl od samého počátku setkání příliš bujarý, tak na radu svého přítele/soka uleví svému nadrženému pohlavnímu ústrojí. Bohužel část spermií mu uvízne ve vlasech. Přicházející dívka si myslí, že se jedná o zbytek gelu. A tak také skončí.
PŘÁTELÉ! Až do včerejška jsem si myslel, že tuto scénu vděčíme pouze fantazii scénáristy. To jsem ale netušil, že se s něčím podobným setkám ráno v autobuse. Nebudu jmenovat, to jí neudělám a ani se to nesluší. Vystoupili jsme z autobusu a společně pozorujeme jednoho po celou dobu jízdy podivně mumlajícího spolucestujícího. Najednou mi to trhá oči na stranu! A koukám, cože se jí to leskne ve vlasech. Zprvu nevěřícně, ale pak přece jen se stále sílící jistotou: dotyčná má zbytky ejakulátu ve vlasech.
Dusil jsem smích a snažil se a) neudusit b) tvářit poměrně normálně. Asi čtyři minuty společné chůze se zdály nekonečné. Váhal jsem, zda dotyčné něco naznačit, ale nakonec jsem to vzdal. Snad má v práci odvážnější kolegyně. Blížící se budova mého pracoviště mne naštěstí zachránila. Věřte nebo ne, ale gel to nebyl!

3 názory na “Život píše filmové scénáře”

  1. Jakub grombíř

    Autosex v autobusu? Jak nudný život mají lidé, co jezdí do práce autem…!

  2. Kdepak autosex! Teda soudím podle toho, jak dobíhala na autobusovou zastávku a podle úsměvu ve tváři. Což po ránu nebývá zcela nejobvyklejší.

  3. Jakub grombíř

    Já jsem myslel, že to souviselo s tím mumlajícím cestujícím… Nakonec lepší ve vlasech než někde jinde, že ano.

Můžete zanechat komentář: