Sbohem, ExpressionEngine…

V roce 2003 byly blogy v českých zemích teprve na vzestupu. Králem skriptů byl pro blogy byl v té době (hlavně v zahraničí) MovableType. WordPress ještě neexistoval. Sáhl jsem tedy po pMachine a později po nástupci ExpressionEngine. A ani v této chvíli nebylo nic, co by mi chybělo. A byl jsem spokojen. Jediná věc, která se stala problémem byla neexistence češtiny pro novou verzi tohoto publikačního skriptu. A protože bych jej musel celý přeložit opět asi sám, tak dlouho jsem s tím váhal, až jsem se nakonec rozhodl pro přechod na WordPress.
Po několika neúspěšných pokusech s různými exortními šablonami jsem nakonec narazil na řešení, které vedlo k cíli: http://supergeekery.com/geekblog/comments/quick_tip_expression_engine_movable_type_export
Znaky byly sice při exportu převedeny do HTML decimálních hodnot, ale to naštěstí vyřešil konvertor v stále v lecčems nedostižném PSPadu.
Takže, jak jste si jistě všimli, příspěvky i komentáře jsou převedeny do nového systému a s ExpressionEngine jsem se rozloučil.
Pokud používáte pro sledování těchto stránek RSS a ATOM kanály, tak zde jsou jejich nové adresy:

RSS2 https://kotrla.com/pmpro/feed/
RDF https://kotrla.com/pmpro/feed/rdf/
RSS https://kotrla.com/pmpro/feed/rss/
ATOM https://kotrla.com/pmpro/feed/atom/

Můžete zanechat komentář: