Moje nová knihovna

moje nová knihovna

Dostatek prostoru je jeden z důvodů, proč jsem nikdy nechtěl bydlet ve městě. Na fotografii ze sobotního rána je část mé nové knihovny. Teď už jsou stěny bílé. Plocha knihovny: cca 60 m2. Snad bude na chvíli stačit.

11 názorů na “Moje nová knihovna”

  1. Hezkypěkně… Už se těšim, až budu mít taky takovou – tedy spíše také v takovém alespoň stavu. Díky za inspiraci k pokračování v roce 1996 započaté rekonstrukci :O)

  2. Ve velkém městě člověk nepotřebuje mít velkou knihovnu doma, když má přístup do veřejných knihoven, které tam jsou. 🙂

  3. I půjčenou knížku si většinou musíš donést domů… A pak ji musíš vracet… :))

  4. Koupenou taky, a o to vracení už tak nejde, stejně to je při jedné cestě pro nové… jenom toho zpozdného kdyby nebylo (zrovna jsem vyplázl 27 korun jenom proto, že jsem si včera nějak nevšiml, že když mám vracet knížky v Břevnově, nevylučuje to ještě, že na Starém Městě taky).

  5. Z tohohle hlediska je velmi příjemná Knihovna akadmie věd:)
    Tam řeknou: Hele, máte tu 500 a já vám to zaokrouhlím na 200, to je jako za 1 knížku, co… No, hlavně, že je to zpátky:))

  6. S vracením nemám problémy od té doby, co používám… jistou emailovou službu, která posílá upozornění.

  7. Johanka:

    Taky jsi se srazila někde s “kombajn“em že nenapíšeš na tu službu rovnou odkaz? Škoda, takhle bude tenhle svět bloggerů a bloggerek jen a jen chudší, smutnější. Můj názor… Jeden aby se už skoro bál někam něco napsat. Mějte se krásně, skládejte básně – třeba na “HuMorousblog“u :O)

Můžete zanechat komentář: