Časopisecká hlídka v říjnu

Setrvalý stav narušovaný jen zvolna. Doporučuji poslední Souvislosti 3/2004 a především pak blok věnovaný písmu. Za přečtení ale stojí celé číslo.
Nevím čím to, ale stále méně a méně si počtu v Dobré adrese
To ostravská Obrácená strana měsíce (5) se mi líbí i tentokrát. Nezklamala. Dokonce i poslední strana stojí za povšimnutí. 🙂 Snad je to pouze shoda náhod, ale tento text už vyšel ve Welesu (jeho nové č. 19 se mi doposud do rukou nedostalo). Dokonce si pamatuji jak, se tam dostal. A určitě si na ten náš slovenský výlet k Vojtovi vzpomíná i René, který, pokud mne paměť neklame, na onu pasáž narazil. To však nic neubírá na její poetice, kterou doplňuje zdařilá kresba.

1 názor na “Časopisecká hlídka v říjnu”

  1. Tak to bych si opravdu nikdy nepomyslel, že narazím i na literární časopis se “stránkou” ve Flashi. Sbohem, světe, jemuž jsem říkal můj! 😉
    P. S. Jasně, Host to má už dávno, ale to je jen neumělá vstupní splash page.
    A když už jsem se tam byl podívat, z toho, co je z osmičky online, je zajímavá jak diskuse o rusistice (mé mínění o Pospíšilovi rozhodně nevylepšila) i Sýkorův článek o Kauze Lolita (akorát se z něj nějak ztratily odkazy na poznámky). A obsah zbytku vypadá taky zajímavě, uvidím zítra v knihovně, jestli už tohle číslo dostali.
    P. P. S. A Souvislosti daly konečně online nejen letošní č. 1-2, ale rovnou i trojku. Super!

Můžete zanechat komentář: